Maak kennis met de beste kappers bij jou in de buurt.

Geplaatst op 28 april 2023

Een professionele kapsalon biedt een scala aan haarbehandelingen en -services, zoals knippen, stylen, kleuren, extensions en meer. Veel goede kappers zijn altijd volgeboekt en kun je moeilijk terecht. Maak daarom kennis met de kappers van 1 plekje vrij. Zet je meldingen aan en ontvang een berichtje wanneer er een plekje vrij is bij één van die goede volgeboekte kappers.

Een kapper met het specialisme: balayage

Een populaire haarverftechniek is balayage, waarbij er een zachte overgang is van donker naar licht. Het geeft het haar een natuurlijke en zonnige uitstraling en wordt vaak gezien als een low-maintenance kleurtechniek. Er zijn veel kappers in Groningen die gespecialiseerd zijn in deze techniek en je kunnen helpen om de perfecte balayage-look te bereiken. Ook als je op zoek bent naar een nieuwe haarkleur, dan kan een professionele kapper je helpen om de juiste kleur te kiezen. Of het nu gaat om het verven van je hele haar of het toevoegen van highlights aan je bruine haar, een kapper bij 1 plekje vrij geeft jou passend advies.

Krullen knippen is zo makkelijk nog niet

Krullen knippen is een speciale techniek die vereist dat de kapper zich richt op het knippen van het haar op een manier die de natuurlijke krullen van het haar versterkt en definieert. Er zijn kappers in Groningen die gespecialiseerd zijn in het knippen van krullen en die de juiste technieken gebruiken om het haar in vorm te houden en te voorkomen dat het gaat pluizen.

Knippen van mannen: de beste mannen kappers

Als je op zoek bent naar een kapper die zich richt op het knippen van mannen, dan zijn er veel kapsalons bij 1 plekje vrij die gespecialiseerd zijn in het knippen van mannen. Als je op zoek bent naar een goede kapper, dan zijn er verschillende opties beschikbaar bij 1 plekje vrij die aan al jouw kappersbehoeften kunnen voldoen. 

De beste kapper bij jou in de buurt

Of je nu op zoek bent naar een algemene knipbeurt, knippen voor kinderen, mannen knippen, balayage, haar kleuren, highlights voor bruin haar of krullen knippen, er is vast en zeker een kapper bij 1 plekje vrij die perfect bij jou past.

Boek vandaag nog bij 1 plekje vrij

Heb jij je optie voor het ontvangen van notificaties al aan staan? Zo niet, dan raden wij zeker aan dit te doen. Op deze manier ben jij namelijk altijd snel op de hoogte van de meest recente plekjes vrij. Heb je vragen? Neem dan eens contact op, wij helpen je graag.